Sebastiaan van Hoegee

Werkgroep Jeugd

Met enthousiasme zet ik me in voor de inwoners van Lelystad, de stad waar ik al meer dan 20 jaar woon. Op dit moment combineer ik meerdere taken en functies tot een volle werkweek. Ik ben vader van een 7-jarige dochter. Drie dagen per week werk ik in een administratieve functie bij een ICT bedrijf. Daarnaast studeer ik bestuurskunde aan de HvA. Mijn ambitie is een carrière in de politiek en ik ben fractie-assistent van D66. Als vicevoorzitter van het GOL (platform voor mensen met een beperking) ben ik afgevaardigd in de cliëntenraad. Zelf heb ik een visuele beperking. In mijn weinige vrije tijd ben ik sportief, hardlopen, zwemmen en boksen doe ik graag.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat deze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.