Lia van Vliet

Al meer dan 14 jaar zet ik me in voor de cliëntenraad. Eerder als secretaris en na een korte onderbreking sinds 2023 als afgevaardigde van het GOL. Vroeger heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Nu heb ik zelf al 20 jaar MS en ben ik coördinator van de MS-vereniging Lelystad. Mijn tijd verdeel ik over meerdere plekken waar ik vrijwilligerswerk doe. Ik ben actief in werkgroepen van het GOL, waar ik ook 10 jaar bestuurslid was. Verder ben ik oprichter en coördinator van de kookgroep Samsam in Lelystad-Haven. Elke donderdag kook ik met andere vrijwilligers voor ouderen en alleenstaanden. En ik zet me in voor het werkeiland van Lelystad-Haven. Mijn aandachtsgebied binnen de cliëntenraad is chronisch zieken en mensen met een lichamelijke beperking.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat deze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.